Dominion Strategy Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]

Author Topic: Upvoting refreshes?  (Read 403 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sudgy

  • Cartographer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3362
  • Shuffle iT Username: sudgy
  • It's pronounced "SOO-jee"
  • Respect: +2626
    • View Profile
Upvoting refreshes?
« on: December 08, 2018, 01:11:01 pm »
+3

Did something change recently?  Whenever I upvote somebody, it refreshes the page to the post I upvoted.  It's not horribly broken or anything, just a little jarring that the page keeps shifting around.
Logged
If you're wondering what my avatar is, watch this.

Check out my logic puzzle blog!

   Quote from: sudgy on June 31, 2011, 11:47:46 pm

Awaclus

  • Adventurer
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 11146
  • Shuffle iT Username: Awaclus
  • (。 ω 。`)
  • Respect: +11806
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #1 on: December 08, 2018, 02:04:48 pm »
+1

This is clearly just a trick to get more upvotes and I fell for it (and it worked and didn't refresh the page).
Logged
Bomb, Cannon, and many of the Gunpowder cards can strongly effect gameplay, particularly in a destructive way

The Twitch channel where I stream DominionThe YouTube channel where I make musicDownload my band's albums for free

GendoIkari

  • Adventurer
  • ******
  • Online Online
  • Posts: 7837
  • Respect: +8664
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #2 on: December 19, 2018, 03:40:17 pm »
0

Mine just started doing this... in addition, I'm getting "oVotePost is not defined" in the console when I try to view vote counts.
Logged
Check out my F.DS extension for Chrome! Card links; Dominion icons, and maybe more! http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=13363.0

Thread for Firefox version:
http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=16305.0

GendoIkari

  • Adventurer
  • ******
  • Online Online
  • Posts: 7837
  • Respect: +8664
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #3 on: December 19, 2018, 03:42:48 pm »
0

Do you use the F.DS Extension? I'm worried that I may be causing this...
Logged
Check out my F.DS extension for Chrome! Card links; Dominion icons, and maybe more! http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=13363.0

Thread for Firefox version:
http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=16305.0

Awaclus

  • Adventurer
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 11146
  • Shuffle iT Username: Awaclus
  • (。 ω 。`)
  • Respect: +11806
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #4 on: December 19, 2018, 03:48:35 pm »
0

Do you use the F.DS Extension? I'm worried that I may be causing this...

I use it and everything is still fine.
Logged
Bomb, Cannon, and many of the Gunpowder cards can strongly effect gameplay, particularly in a destructive way

The Twitch channel where I stream DominionThe YouTube channel where I make musicDownload my band's albums for free

GendoIkari

  • Adventurer
  • ******
  • Online Online
  • Posts: 7837
  • Respect: +8664
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #5 on: December 19, 2018, 03:50:28 pm »
0

Do you use the F.DS Extension? I'm worried that I may be causing this...

I use it and everything is still fine.

Thanks.. and everything was fine for me yesterday... but now it is happening only when I have autolink checked; which suggests that it's somehow related. There could theoretically be an asynchronous race issue where it only happens sometimes, but can't happen without autolink.
Logged
Check out my F.DS extension for Chrome! Card links; Dominion icons, and maybe more! http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=13363.0

Thread for Firefox version:
http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=16305.0

GendoIkari

  • Adventurer
  • ******
  • Online Online
  • Posts: 7837
  • Respect: +8664
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #6 on: December 19, 2018, 04:13:44 pm »
0

Definitely seems like the extension... works fine when I uninstall it, or when I don't have autolink checked. But I re-installed it, and it breaks as soon as I check autolink.

A few different things that use Javascript break... clicking the post icon on one of your own posts to change the icon; or clicking the modify icon (NOT the modify button) to quick-modify a post; or clicking to view votes. Clicking to vote itself normally does the vote using Javascript, but if that Javascript fails; it does a full redirect to get the vote in instead.

The real question is why this was working fine for me yesterday, and is still working fine for other people. Could be an issue of browser version. Awaclus, is your Chrome up-to-date? It suddenly changing behavior (without my extension being updated) could be due to an update in the forum software, but then it should be the same for everyone...
Logged
Check out my F.DS extension for Chrome! Card links; Dominion icons, and maybe more! http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=13363.0

Thread for Firefox version:
http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=16305.0

Awaclus

  • Adventurer
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 11146
  • Shuffle iT Username: Awaclus
  • (。 ω 。`)
  • Respect: +11806
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #7 on: December 19, 2018, 04:31:28 pm »
0

Awaclus, is your Chrome up-to-date?

I don't use Chrome but my Opera is up to date.
Logged
Bomb, Cannon, and many of the Gunpowder cards can strongly effect gameplay, particularly in a destructive way

The Twitch channel where I stream DominionThe YouTube channel where I make musicDownload my band's albums for free

GendoIkari

  • Adventurer
  • ******
  • Online Online
  • Posts: 7837
  • Respect: +8664
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #8 on: December 19, 2018, 05:00:19 pm »
0

Awaclus, is your Chrome up-to-date?

I don't use Chrome but my Opera is up to date.

Opera allows Chrome extensions?
Logged
Check out my F.DS extension for Chrome! Card links; Dominion icons, and maybe more! http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=13363.0

Thread for Firefox version:
http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=16305.0

Awaclus

  • Adventurer
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 11146
  • Shuffle iT Username: Awaclus
  • (。 ω 。`)
  • Respect: +11806
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #9 on: December 19, 2018, 05:05:23 pm »
0

Awaclus, is your Chrome up-to-date?

I don't use Chrome but my Opera is up to date.

Opera allows Chrome extensions?

Yes.
Logged
Bomb, Cannon, and many of the Gunpowder cards can strongly effect gameplay, particularly in a destructive way

The Twitch channel where I stream DominionThe YouTube channel where I make musicDownload my band's albums for free

sudgy

  • Cartographer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3362
  • Shuffle iT Username: sudgy
  • It's pronounced "SOO-jee"
  • Respect: +2626
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #10 on: December 19, 2018, 07:24:19 pm »
0

Can confirm that it's when I use autolink.  I'm using Chromium 72.0.3626.7 (by running chromium --version).
Logged
If you're wondering what my avatar is, watch this.

Check out my logic puzzle blog!

   Quote from: sudgy on June 31, 2011, 11:47:46 pm

GendoIkari

  • Adventurer
  • ******
  • Online Online
  • Posts: 7837
  • Respect: +8664
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #11 on: December 20, 2018, 09:36:45 am »
0

I can think of ways that the autolink could cause this; but I can't think of why it would have always worked just fine for me until suddenly yesterday. Anyway, hopefully I can have it fixed by tomorrow if not today.
Logged
Check out my F.DS extension for Chrome! Card links; Dominion icons, and maybe more! http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=13363.0

Thread for Firefox version:
http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=16305.0

GendoIkari

  • Adventurer
  • ******
  • Online Online
  • Posts: 7837
  • Respect: +8664
    • View Profile
Re: Upvoting refreshes?
« Reply #12 on: December 21, 2018, 11:04:10 pm »
0

Should be fixed in the newest version. Thanks for finding the bug!

Still no clue why it worked fine for me until suddenly a couple days ago. Working for Awaclus could just be a difference between Chrome and Opera.
Logged
Check out my F.DS extension for Chrome! Card links; Dominion icons, and maybe more! http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=13363.0

Thread for Firefox version:
http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=16305.0
Pages: [1]
 

Page created in 0.105 seconds with 21 queries.