Dominion Strategy Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 2 3 [4]  All

Author Topic: Luciferous' Temporum Client  (Read 2807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LuciferousPeridot

  • Spy
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 81
  • Respect: +109
    • View Profile
Re: Luciferous' Temporum Client
« Reply #75 on: March 08, 2017, 03:02:48 am »
+2

I think I have fixed the 'join' networking issue.

If anyone has that problem or could replicate it - can you see if it's fixed for you? For the setup where I could replicate the issue the lobby still takes a few seconds to load - but then everything works fine.

Logged

Mic Qsenoch

  • 2015 DS Champion
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1459
  • Respect: +3470
    • View Profile
Re: Luciferous' Temporum Client
« Reply #76 on: March 08, 2017, 07:26:04 pm »
+1

I think I have fixed the 'join' networking issue.

If anyone has that problem or could replicate it - can you see if it's fixed for you? For the setup where I could replicate the issue the lobby still takes a few seconds to load - but then everything works fine.

Fixed for me. Also still slow loading.
Logged

pacovf

  • Margrave
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 2896
  • Multiediting poster
  • Respect: +3215
    • View Profile
Re: Luciferous' Temporum Client
« Reply #77 on: March 08, 2017, 10:41:50 pm »
+3

By the way, forgot to say it last time, but this is an awesome implementation. Good job! :)
Logged
pacovf has a neopets account.  It has 999 hours logged.  All his neopets are named "Jessica".  I guess that must be his ex.

LuciferousPeridot

  • Spy
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 81
  • Respect: +109
    • View Profile
Re: Luciferous' Temporum Client
« Reply #78 on: March 12, 2017, 12:45:04 pm »
+1

Small update - I added a mini picture log of cards played:



I also moved the full card details pop up so it no longer covers the score area
Logged

schadd

  • Minion
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 737
  • Shuffle iT Username: schadd
  • lockjaw
  • Respect: +1012
    • View Profile
Re: Luciferous' Temporum Client
« Reply #79 on: March 12, 2017, 10:08:27 pm »
+3

whenever you go to a zone called "age of" something it should make the eooooouuuuwfsh sound from myst
Logged
Oh yes ash I'm a bad dirty townie please vote for me
2-4

werothegreat

  • Adventurer
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 7512
  • Shuffle iT Username: werothegreat
  • Prepare to be boarded!
  • Respect: +8307
    • View Profile
Re: Luciferous' Temporum Client
« Reply #80 on: March 17, 2017, 11:49:20 pm »
+1

Couple things:
-undo feature would be nice - I forgot you discard first to Age of Toys :(
-ShogunBot seems to have gotten stuck trying to decide to discard Treasure Map.  It's just sitting there.
Logged
Contrary to popular belief, I do not run the wiki all on my own.  There are plenty of other people who are actively editing.  Go bother them!

Check out this fantasy epic adventure novel I wrote, the Broken Globe!  http://www.amazon.com/Broken-Globe-Tyr-Chronicles-Book-ebook/dp/B00LR1SZAS/

LuciferousPeridot

  • Spy
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 81
  • Respect: +109
    • View Profile
Re: Luciferous' Temporum Client
« Reply #81 on: March 18, 2017, 08:48:35 am »
+1

Couple things:
-undo feature would be nice - I forgot you discard first to Age of Toys :(
-ShogunBot seems to have gotten stuck trying to decide to discard Treasure Map.  It's just sitting there.

Sorry about that Wero. i can see the error in the log but can't reproduce yet. I've made a small update to end the game (so you don't get stuck with the bot) and log the full error details should this happen again.

(Edit: Now fixed and turned out to be the same root cause of some other issues I was seeing with bots and could not work out)



« Last Edit: March 22, 2017, 04:28:06 pm by LuciferousPeridot »
Logged

LuciferousPeridot

  • Spy
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 81
  • Respect: +109
    • View Profile
Re: Luciferous' Temporum Client
« Reply #82 on: March 23, 2017, 05:22:36 pm »
0

 - added updating score cost to card hand display
 - only allow at most one score/draw/play card in a game
 - As above, fixed an issue with bots playing Anubis in simulations that broke future state in some cases. This will hopefully fix the issues like Wero's where the bot gets stuck.


(I know, I know, the score costs are in the wrong place, but my css skills are not getting any better and I couldn't get it to look ok in the right place)
Logged
Pages: 1 2 3 [4]  All
 

Page created in 0.079 seconds with 20 queries.