Dominion Strategy Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 [2]  All

Author Topic: Sorry about the outage!  (Read 7657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

silverspawn

  • Cartographer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3929
  • Shuffle iT Username: sty.silver
  • ♦ Twilight ♦
  • Respect: +1698
    • View Profile
Re: Sorry about the outage!
« Reply #25 on: December 29, 2014, 12:55:26 pm »
+5

for me, it goes back and forth between normal and very long (10s+) load times for a few days now

Ozle

  • Cartographer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3625
  • Sorry, this text is personal.
  • Respect: +3334
    • View Profile
Re: Sorry about the outage!
« Reply #26 on: December 29, 2014, 02:14:04 pm »
+2

This is rediculous, it's like a third world country with these 10 second wait times! It's like being back on 3G all over again!
Logged
Try the Ozle Google Map Challenge!
http://forum.dominionstrategy.com/index.php?topic=7466.0

Sullying players Enjoyment of Innovation since 2013 Apparently!

theory

  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3520
  • Respect: +5657
    • View Profile
    • Dominion Strategy
Re: Sorry about the outage!
« Reply #27 on: December 31, 2014, 11:51:43 am »
+3

Am on vacation in New Orleans -- but I rebooted the forum and hopefully these issues will go away.
Logged

KingZog3

  • Cartographer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3162
  • Respect: +1363
    • View Profile
Re: Sorry about the outage!
« Reply #28 on: December 31, 2014, 02:03:55 pm »
0

Am on vacation in New Orleans -- but I rebooted the forum and hopefully these issues will go away.

They are better today. I can finally get back to my life instead of waiting on load times.
Logged

GeoLib

  • Jester
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 965
  • Respect: +1262
    • View Profile
Re: Sorry about the outage!
« Reply #29 on: December 31, 2014, 03:52:33 pm »
+1

Hmm... been having troubles loading the forums for a few days now... 5 second and higher load times.  Is it just me?

Well, I've been having problems with my Internet connection in general so load times have been 5 seconds and way higher, but as long as there's nothing wrong with my connection, the forum works smoothly too.

So have I! It's a global conspiracy. Here I just thought there was something screwy with my wireless adapter.
Logged
"All advice is awful"
 —Count Grishnakh

AndrewisFTTW

  • Saboteur
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1114
  • Respect: +1064
    • View Profile
Re: Sorry about the outage!
« Reply #30 on: December 31, 2014, 03:57:09 pm »
+1

Am on vacation in New Orleans -- but I rebooted the forum and hopefully these issues will go away.

They are better today. I can finally get back to my life instead of waiting on load times.

I guess I can't say you have no life, you have f.ds.
Logged
Wins: M39, M41, M48, M96, M97, M102, M105
Losses: M40, M43, M45, BM17 (?), RMM13, RMM17, RMM20, NM7, ZM18, M100
MVPs: M97
Mod/Co-Mod: M46, M49, M52, NM10

KingZog3

  • Cartographer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3162
  • Respect: +1363
    • View Profile
Re: Sorry about the outage!
« Reply #31 on: December 31, 2014, 05:49:11 pm »
0

Am on vacation in New Orleans -- but I rebooted the forum and hopefully these issues will go away.

They are better today. I can finally get back to my life instead of waiting on load times.

I guess I can't say you have no life, you have f.ds.

And you're trying to steal it! Stay away from my life dammit!
Logged
Pages: 1 [2]  All
 

Page created in 0.066 seconds with 20 queries.